У Києві розгорівся скандал через те, що чоловік, ризикуючи життям дитини, віз маленького хлопчика у себе на колінах на передньому сидінні за кермом своєї машини.

Про це повідомляє киянин Антон Витязь на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він додав, що побачив дитину "за кермом" на вулиці Радунській.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Мабуть, у д*била іконка є. Мій особистий досвід на Радунській – я потрапив в ДТП, коли в нашу машину зі зустрічки через подвійну влетів джип і розніс пів машини. Я пристебнутий, у мене плюс мінус міцна шафа – і те очухивався від удару. Тому виправдання, мовляв, це спокійна дорога, "село" – не котить. Це повноцінна дорога. З усіма ризиками на ній", – підписав пост киянин.

Витязь також розповів, який ризик для життя дитини несуть такі "забави" за кермом.

"Що буде при різкому гальмуванні або ударі – водій спочатку своїм тілом заведе дитину в кермо, зламавши йому грудну клітку, а потім справа довершить подушка, що вистрелить... Вивчіть статистику ДТП з дітьми в машині, і наслідки, там все дуже сумно, у нас люблять без крісел і непристебнуті", – попередив він.

При цьому Витязь зазначив, що в мережі було багато користувачів, які підтримали таке "водіння", не вбачаючи у цьому небезпеку для дитини.

"Виявляється, д*білів цілі зграйки. З'являється підтримка і виправдання. Гаразд лихі мужики, але є ж дурепи, які або народили або будуть народжувати дітей", – додав киянин.

Нагадаємо, що у Києві на проспекті Науки, сталася серйозна ДТП: кросовер Nissan збив на "зебрі" 11-річну дівчинку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 11-річна дівчина стала жертвою жахливої ДТП, яка сталася під стінами рідної школи.

Також портал "Знай.uа" писав, що у понеділок, 5 листопада, у Київській області сталася страшна аварія. В селі Розкішна Ставищенського району водій автомобіля ВАЗ-2108 збив дитину.