З 15 по 29 липня буде припинено гаряче водопостачання споживачів житлових масивів Оболонь, Пріорка, Куренівка і Мінський в Києві.

Про це повідомляє Оболонська РДА.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У зв'язку з проведенням планових гідравлічних випробувань теплової магістралі ТМ-3, 4 СТ-2 згідно із затвердженим КМДА графіком випробувань теплових мереж КП "Київтеплоенерго" на 2019 рік", - повідомили в адміністрації.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Стало відомо, що тимчасово буде припинено гаряче водопостачання на вулиці Коноплянскій, Резервній, Озерній, Богатирській, Бережанській, Прирічній, Північній, Полярній, Вишгородській, Попова, Автозаводській, Шахтарського, Дегтяренко, Вербовій, Приозерній, проспекту Р. Сталінграда, Оболонського проспекту.

Як з'ясувалося, підготовка до проведення випробувань розпочнеться 14 липня після 14:00.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 12 червня, мешканці деяких вулиць Дніпра залишаться без світла. Причина відключення електропостачання — капітальний ремонт та технічне обслуговування контактних мереж.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 12 липня, на Петра і Павла, на львів'ян чекає сюрприз: відсутність електропостачання.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Львові ведуться планові ремонтні роботи і установка лічильників холодної води на ЦТП. У зв'язку з цим, деякі будинки залишаться без водопостачання.