Сьогодні вранці, 12 липня, зупинився рух на синій гілці Київського метрополітену. Мешканці великого житлового масиву Оболонь виявилися заблоковані всередині свого району.

Про це повідомляють в прес-службі КП "Київський метрополітен".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"З технічних причин закриті станції "Тараса Шевченка", "Почайна", "Оболонь", "Мінська" і "Героїв Дніпра"", — йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відомо, що поки подія не призвела до ускладнень на дорогах.

Ситуацією тут же скористалися таксисти, які різко підвищили вартість проїзду. Через гучний інцидент в метро Києва нахабні таксисти вирішили нажитися на тому, що людям не було куди діватися і підняли ціни за проїзд у три рази.

Наприклад, таксі Uber за маршрут просять від 700 до 1000 гривень.

"Київ, ціни пипець, і подивися скільки вони беруть за км", - пишуть розлючені користувачі соцмережі.

Нагадаємо, що у Харкові утворюється унікальний для України прецедент після того, як у місті створять муніципальне таксі. Між компаніями Renault, на базі якої буде працювати таксі, і Uber вже підписано угоду.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", компанія Uber запускає новий експериментальний сервіс UberGREEN.

Також портал "Знай.uа" писав, що з наступного місяця одесити будуть платити в міському транспорті більше, майже в два рази.