Мер Києва Віталій Кличко прокоментував чутки про свою відставку з посади голови Київської міської державної адміністрації.

Про це повідомляє портал "112.ua"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відео з відповідною заявою оприлюднено на сторінці мера в Facebook.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

"У мене вчора ввечері відбулася розмова з президентом Володимиром Зеленським. Розмова пройшла спокійно. Він підтвердив, що дійсно є такі плани про призначення голови КМДА. Я ще раз наголосив, що розділення повноважень руйнує самоврядування. У цьому випадку мер столиці буде виконувати лише декоративну функцію, а киянам зверху "спустять" людину без жодних зобов'язань перед ними", - сказав він.

Кличко додав, що про своє остаточне рішення Зеленський повідомить йому особисто.

Також варто зазначити, шо у ЗМІ шириться інформація про можливе призначення директора телеканалу "1+1" Олександра Ткаченка на посаду голови Київської міської державної адміністрації.

Нагадаємо, що мер Києва Віталій Кличко заявив, що у разі розподілу повноважень мера столиці і голови Київської міської державної адміністрації він ініціюватиме дострокові вибори київського міського голови.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", київський мер Віталій Кличко зустрівся з Володимиром Зеленським після інавгурації і обговорив столицю.

Також портал "Знай.ua" писав, що навколо посади голови КМДА, яку зараз займає мер Києва Віталій Кличко, почалася жорстка боротьба між двома представниками партії "Слуга народу".