У Києві на вулиці Тулузи чоловік напав на літню людину, а також кинувся з кулаками на дворічну дитину, яка проходила повз. На щастя, перехожі встигли затримати нападника і протримати його до прибуття поліції.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У результаті, до лікарні відвезли дитину і агресора, який вів себе неадекватно і, можливо, був під дією препаратів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За інформацією співробітників Святошинського управління поліції, оголений чоловік вибіг з під'їзду і почав вести себе неадекватно. Він підбіг до дідуся, вдарив його і заволодів візком. Після цього вже відібраним візком він вдарив припарковану поруч машину.

На закінчення агресор встиг вдарити дворічного хлопчика. На щастя, в хід подій вчасно втрутилися перехожі, які й затримали нападника до прибуття поліції. Вже в лікарні з'ясувалося, що чоловік отруївся невідомою речовиною.

Тим не менш, у даний момент правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Тепер винуватцеві загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що на селищі Котовського неадекватний чоловік накинувся на вулиці з ножем на перехожих.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві кур'єр служби доставки Glovo побив чоловіка на виході з підземного переходу.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві кілька підлітків жорстоко побили безхатченка та похвалилися відео у соціальних мережах.