На вертолітному майданчику КВЦ "Парковий" в Києві пройшов безкоштовний концерт "З Днем народження, Україно!", але потрапити на нього змогли далеко не всі.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Організаторами виступів став телеканал "Україна". Ця подія стала записом святкового концерту, який транслюватиметься 24 серпня на День Незалежності.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Була запущена величезна рекламна кампанія, в якій анонсували виступ Тіни Кароль, Олега Винника, Макса Барських, Сергія Бабкіна, Alyosha, Антитіл, MOZGI, Время и Стекло, Dzidzio, ALEKSEEV, TAYANNA, KAZKA, НеАнгелів, Без Обмежень, TARABAROVA, Freedom-jazz, KADNAY, LETAY і JERRY HEIL.

На Парковой людей не пускают на концерт: образовалась давка

Geplaatst door Информатор Киев op Woensdag 10 juli 2019

На Парковой дороге женщина залезла на забор и заводит толпу, чтобы прорваться на концерт

Geplaatst door Информатор Киев op Woensdag 10 juli 2019

У всіх анонсах вказувалося, що вхід буде безкоштовним. До входу на вертолітний майданчик прийшли мешканці та гості Києва. Коли локація була вже заповнена відвідувачами, то ворота просто закрили.

Також на оглядовому майданчику Маріїнського парку був встановлений екран, на якому показували трансляцію. Однак люди будь-якими способами намагалися прорватися на захід.

Величезний натовп намагався виламати ворота, утворилася тиснява. Люди були обурені тим, що їх не впускали всередину, а в рекламі не попереджали, що кількість місць обмежена. Пару людей залізли на паркан і всіляко підтримували наполегливі дії натовпу.

Співробітники поліції, які незабаром приїхали, намагалися заспокоїти людей, а в охорони робота не закінчували до самого закінчення концерту. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, що відомий український музикант і політик Святослав Вакарчук побував в Дніпрі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", перший день Atlas Weekend 2019 традиційно пройде безкоштовно.

Також портал "Знай.uа" писав, що російська співачка Лоліта Мілявська відіграла концерт в окупованих Донецьку та Луганську.