У Голосіївському районі Києва співробітники поліції затримали 47-річного громадянина Туреччини, який підозрюється у вбивстві професора одного з університетів.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"47-річному іноземцеві правоохоронні органи Республіки Туреччина інкримінують вбивство і участь в злочинній організації. Фігурант підозрюється у вбивстві професора одного з університетів", – зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українські поліцейські спочатку з'ясували, де перебуває підозрюваний, а потім затримали його.

Зараз вирішується питання про тимчасовий арешт затриманого іноземця. За інформацією правоохоронців, 5-й кримінальний суд Анкари видав ордер на арешт затриманого. Відомо, що на початку липня зловмисник був оголошений у міжнародний розшук.

Нагадаємо, що цього літа в будинку в селі Маяки знайшли бездиханне тіло невідомого чоловіка. Він був холоднокровно вбит. Правоохоронці вийшли на слід вбивці – 34-річного мешканця села Маяки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", московський районний суд Харкова відправив у в'язницю довічно чоловіка, який скоїв вбивство та пограбування в одному з приватних будинків міста.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові правоохоронці затримали місцевого мешканця, якого підозрюють у вбивстві.