У Києві 5-річна Валерія з бабусею та подружкою переходила дорогу в підземному переході, коли в дівчинку врізався велосипедист.

Про це повідомляє ТСН.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що чоловік утік із місця пригоди і навіть не запитав, як почувається дівчинка. Наразі дитина перебуває в лікарні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як з’ясувалося, у дівчинки вибиті зуби, зчесані коліна, численні забиття, зашита верхня губа.

Відомо, що дівчинка йшла попереду з подружкою. Раптом із повороту на них наскочив велосипедист.

Жінка кинулася до онуки, а чоловік сів на велосипед і поїхав.

"У неї кров, у мене теж істерика. Вона кричить, що болить ніжка, я побачила, що зубів нема", - розказує бабуся.

Валерію забрала швидка. Частково була подроблена щелепна кістка. Далі операція, ще два зуба довелося виривати.

"Постійні зуби проріжуться нескоро. Тобто зараз іде тривала реабілітація дитини. Якщо немає зубів на верхній щелепі, то і харчування, і мова – це все, місце для постійних зубів має бути збережене", - каже щелепно-лицьовий хірург відділення дитячої клінічної лікарні Марія Васьківська.

Після інциденту батьки написали заяву до поліції та хочуть знайти того, хто збив їхню доньку.

За прикметами, чоловік 35-40 років. Він був у чорній футболці, чорних шортах, з чорним портфелем.

Поліція вже вивчає відео з камер спостереження. Відкрито кримінальне провадження.

"Санкція статті передбачає до двох років обмеження волі. Наразі ми розшукуємо велосипедиста", - каже прессекретарка Деснянського управління поліції Наталя Федоровська.

Нагадаємо, що на вулиці Чигиринській у Львові 63-річний львів’янин, який був за кермом автомобіля "Рено Кенго" прямісінько наїхав на пішохода.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Закарпаття сколихнула жахлива ДТП. Адвокат в стані алкогольного сп'яніння на Mitsubishi Outlander, з'їхав у кювет, де на смерть збив 11-річну дівчинку.

Також портал "Знай.ua" писав, що Балаклійський районний суд присудив позбавлення водійських прав чоловіку, що два роки тому збив двох підлітків.