Як повідомляє пасажир вантажівки, у машині виникли технічні проблеми: заглючила система корекції висоти автомобіля. З метою виправити ситуацію, водій фури вийшов і поліз під причіп. У цей момент, із невідомих причин причіп опустився. Голову човіка, що буквально опинилася між колесом і рамою причіпа, просто розчавило.

40-45-річний чоловік помер миттєво. На місці аварії працювали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Саме вони встановлюють усі причини трагедії.
Варто зазначити, що водій поспішав додому, на Житомирщину, адже завтра його онука святкуватиме свій перший День народження.

Про це повідомляє Еспресо.

Нагадаємо, що 1 липня в російських територіальних водах під час пожежі загинуло 14 моряків-підводників. Займання сталося на науково-дослідному глибоководному апараті.

Як повідомляв портал Знай.uа, у пожежі на секретної російському підводному човні загинули не всі. Зараз у госпіталі перебуває п'ятеро моряків.

Також портал Знай.uа писав, що В Одесі, на Адміральському проспекті автомобіль BMW ледь не повторив "подвиг" відомої Зайцевої, яка влаштувала масштабне ДТП із загиблими в Харкові, - вилетів на тротуар і збив людину.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще