Під Києвом сталася масштабна ДТП, двоє загиблих.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Рано-вранці на 65 км траси Київ-Чоп в напрямку Києва автомобіль Toyota на швидкості зіткнувся у "Газ-32223".

В результаті зіткнення автомобіль з військовими контрактної служби ЗСУ загорівся. Двоє військових, які були в автомобілі згоріли на місці події. Водія-військовослужбовця госпіталізували з травмами нижніх кінцівок.


36-річний водій автомобіля Toyota був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Транспортні засоби були вилучені в якості речових доказів.

Зараз порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, що в Балаклії місцевий райсуд присудив лише позбавлення водійських прав чоловіка, який збив двох підлітків та зник.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв про те, що під Красноградом сталася ДТП, яка забрала два людських життя.

Також “Знай.uа” розповідав про те, що в міжнародний розшук був оголошений громадянин Марокко, який в Харкові збив пішохода, а потім виїхав з України.