У Києві фонд держмайна продає Київпассервіс.

Про це повідомляє інформаційний портал Gazeta.ua.

Фонд держмайна виставив на продаж пакет акцій акціонерного товариства "Київпассервіс". Зараз державі належить 99,9% пакета акцій.

Також вже заявлена стартова ціна Київпассервіс - 195,9 млн грн. Аукціон відбудеться через Prozorro. Продажі почнуться 14 серпня 2019-го.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Київпассервіс володіє 6-ма столичними автостанціями: "Поділ", "Дарниця", "Полісся", Центральний автовокзал, "Південна", "Дачна". Крім того, до його складу входить 18 автостанцій в Київській області.

Фонд держмайна виставив одну вимогу до майбутнього власника Київпассервіс, він повинен буде продовжити роботу автостанцій. При цьому протягом 6 місяців виплатити борги по зарплаті працівникам.

У цьому аукціоні не можуть брати участь в аукціоні юридичні і фізичні особи та бенефіціарні власники 10% і більше акцій, пов'язаних з державою-агресором РФ.

Нагадаємо, що вже кілька місяців в Дніпрі ремонтують дороги.

Як повідомляв портал Знай.uа , в сезон продавці фруктів і ягід можуть непогано заробити.

Також портал Знай.uа писав, що в наступному році мінімальну зарплату підвищать до 4723 грн. А в 2022 - більше п'яти тисяч гривень.