5 липня, близько 19:20, в селі Хотянівка, у Вишгородському районі Києва, сталася смертельна ДТП за участю фури DAF і мопеда. На жаль, від отриманих травм жінка померла на місці.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За попередньою інформацією, фура і мопед, за кермом якого перебувала жінка, їхали в попутному напрямку, в бік села Новосілки. Під час руху жінка почала обганяти вантажівку по правій стороні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Незабаром жінка 1949 року народження втратила керування і впала. На жаль, вона залетіла під колеса вантажівки, яка її переїхала. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

Под Киевом фура переехала женщину, которая ехала на мопеде

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 5 juli 2019

Правоохоронці будуть з'ясовувати, що саме сталося і повний механізм аварії.

На місці працював екіпаж патрульної поліції, медики та слідчо-оперативна група. На час роботи поліцейських рух на даній ділянці дороги був ускладнен.

Нагадаємо, що жахлива ДТП сталася вночі 5 липня поблизу райцентру Миколаївка, Одеська область.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на трасі Красноград-Перещепине зіткнулися легковик і велика вантажівка.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Оболонському районі Києва сталася аварія з маленькою дитиною.