У суботу, 6 липня, небо над Києвом буде вкрите хмарами. Проте опадів синоптики не обіцяють, а тепла і не спекотна погода буде радувати гостей та мешканців столиці цілий день.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вдень температура повітря підніметься до 23°C градусів тепла. А вночі стовпчик термометра опуститься до 13°C.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відомо, що 6 липня відзначається день Володимирської ікони Божої Матері. Також у цей день вшановується пам'ять священомучениці Агрипини. У народі святу називали Аграфена Купальниця, тому що в цей день розпочинались купання.

Варто зазначити, що найголовнішою подією дня Аграфени Купальниці був збір трав, коріння для лікувальних і знахарських цілей. Щоб дізнатись погоду на найближче майбутнє, наші пращури в цей день слідкували за воронами. Якщо вони під хмари звиваються, то це до негоди.

Нагадаємо, що в Україні в суботу, 6 липня очікується температура до +28 градусів, в неділю ще тепліше. На Івана Купала синоптики попередили українців про короткочасні дощі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", липень в Україні в цьому році буде дуже спекотним, але температура повітря утримуватиметься на рівні +30 градусів.

Також портал "Знай.uа" писав, що наступного тижня в Україні очікується спекотна, суха і сонячна погода.