Тепер не потрібно купувати дачу та перейматися про власну ділянку землі для вирощування свіженьких овочів та фруктів. Кияни не втрачають можливостей і засаджують клумби чимось більш корисним, ніж квіти, наприклад, картоплею. Мешканці одного з багатоповерхових будинків в Оболонському районі столиці прямісінько під вікнами вирощують картоплю.
Відповідні знімки з’явилися в співтоваристві dtp.kiev.ua.

Самі ж сусіди вражені подібним і коментують ситуацію: "Немає дачі? Не біда! Завжди можна посадити картоплю під вікнами своєї багатоповерхівки".

Нагадаємо, ціни на ринках Дрогобича і Трускавця вражають.

Як повідомляв портал Знай.uа, у сезон продавці фруктів і ягід можуть непогано заробити. Є сім'ї, де діти разом з батьками обносять посадки і не гребують і не бояться навіть рвати ягоди на кладовищі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що наступного року мінімальну зарплату підвищать до 4723 грн. А в 2022 - понад п'ять тисяч гривень.