Сезон відпусток у самому розпалі, тому всі хочуть податись до моря. Але що краще в поїздці на море: потяги, автобуси чи маршрутки?

Більшість українців воліють відпочивати на Чорному чи Азовському морі, деякі також для відпочинку вибирають Карпати.

Але все таки в поїздці вас може чекати неприємний сюрприз, пов'язаний з сервісом в транспорті. Навіть якщо ви купили дорогий квиток на потяг, це не гарантія того, що там буде кондиціонер.

Про це повідомляє ТСН.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Укрзалізниця запевняє, що майже в половині всіх вагонів є кондиціонери — в 1304 із близько трьох тисяч. А у звичайних вагонах, які випущені в 1954 році така опція не передбачена. У підсумку пасажирів чекає спека з температурою до +30 градусів, а вартість 11-годинної поїздки в плацкартному вагоні до моря — 160 гривень.

Практично така ж ситуація і в поїздах, які везуть на Західну Україну за 324 гривень. Якщо ви хочете поїхати у Львів з кондиціонером поїздом, то це обійдеться вам в 740 гривень.

Для комфортної поїздки на море можна вибрати автобус VIP-класу, в якому є кондиціонер, безкоштовний Wi-Fi, одномісні сидіння, кава-машина, біля кожного місця є розетки, встановлені монітори і є можливість дивитися фільми, ремені безпеки, і навіть туалет.

Квиток коштує 415 гривень, а шлях від Києва до Одеси займає 6 годин. Інші автобуси пропонують доїхати на годину довше, без кондиціонерів і на сто гривень дешевше.

В маршрутці сполученням Київ — Одеса вартість поїздки становить 400 гривень, але умови значно поступаються, та ременів безпеки тут немає.

Також до моря можна доїхати автомобілем. На сервісі BlaBlaCar широкий вибір таких пропозицій, і ціна відповідно також сильно варіюється.

Нагадаємо, що у мережі показали ТОП безкоштовних заходів, які варто відвідати в липні в Києві.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у неділю, 30 червня, в Україні відзначають свято День молоді. Щорічно в цей день проводять різноманітні концерти та заходи.

Також портал "Знай.ua" писав, що у п'ятницю, 28 червня у Дніпропетровську місцеві жителі відзначили День Конституції України.