Нещодавно, в Оболонському районі Києва сталася аварія з маленькою дитиною. ДТП сталась біля житлового будинку на вулиці Північній, а збив дитину водій мотоцикла.

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що на даний момент ця справа вже дійшла до суду.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

За результатами слідства, мотоцикліст порушив правила дорожнього руху та збив хлопчика 2014 року народження, який за кермом дитячого велосипеда просто стояв біля дороги.

ЧОЛОВІКА, ЯКИЙ НА МОТОЦИКЛІ ЗБИВ 5-РІЧНУ ДИТИНУ В ОБОЛОНСЬКОМУ РАЙОНІ, СУДИТИМУТЬ

ЧОЛОВІКА, ЯКИЙ НА МОТОЦИКЛІ ЗБИВ 5-РІЧНУ ДИТИНУ В ОБОЛОНСЬКОМУ РАЙОНІ, СУДИТИМУТЬ Київською місцевою прокуратурою №5 завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 39-річного чоловіка, який порушив правила дорожнього руху та вчинив наїзд на малолітнього хлопчика. Дорожня пригода сталася 02.06.2019 у дворі житлового будинку по вулиці Північній в Оболонському районі столиці. Зловмисник, знаходячись за кермом мотоциклу марки «Lifan» та не маючи при собі дозвільних документів на вказаний транспортний засіб, порушив правила дорожнього руху та здійснив наїзд на малолітнього хлопчика, 2014 року народження, який знаходився у нерухомому положенні на дитячому велосипеді біля краю дороги у напрямку руху мотоцикла. В результаті дорожньо-транспортної пригоди хлопчику спричинено середньої тяжкості тілесні ушкодження. За наслідками досудового розслідування зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, особою яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження). Наразі місцевою прокуратурою обвинувальний акт відносно чоловіка скеровано до суду для розгляду по суті. Прес-служба прокуратури міста Києва

Geplaatst door Прокуратура міста Києва op Maandag 1 juli 2019

У результаті зіткнення хлопчик отримав травми середнього ступеня тяжкості. А зловмисник був за кермом мотоцикла Lifan без дозвільних документів.

По суті аварії було відкрито кримінальну справу за частиною 1 статті 286 (порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості) КК України. Тепер матеріали справи направили до суду.

З'ясувалося, що тепер винуватцеві загрожує від 200 до 500 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян (від 3 400 до 8 500 гривень) або виправні роботи на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без цього.

Нагадаємо, що у понеділок, 1 липня, у Дніпровському районі Києва сталася серйозна аварія за участю громадського транспорту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі відбулася ДТП, в результаті якої постраждали жінка і дитина.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Львові нетверезий працівник автосервісу взяв автомобіль клієнта покататися і потрапив у ДТП.