У Києві в середу, 3 липня, весь день буде суха і хмарна погода.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Температура повітря вдень +24...+26 градусів, вночі – +15...+17 градусів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В Чорнобилі і Тетереві вдень +23...+25 градусів і вночі +13...+15 градусів. У Вишгороді, Борисполі, Баришівці, Яготині, Фастові, Білій Церкві, Миронівці вдень очікується +24...+26 градусів, вночі до +17 градусів.

Варто відзначити, що тільки за два перших липневих дні в Києві встигли оновитися два температурних рекорди. Перший день другого літнього місяця став найспекотнішим у 139-річної історії спостережень.

Попередній рекорд був аж у 1890 році і протримався більше століття. Але в 2019 році стовпчики термометра показали середнє значення в 26°С, що на 0,4°С вище попереднього рекорду. Також найспекотнішої виявилася і ніч на 2 липня. Причому на цей раз рекорд вийшло обійти майже на один градус — з 20°З 1881 року (і 2016 році до 20,9°З ось зараз.

Нагадаємо, що у середу в Україні буде сонячна і комфортна за температурою погода.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні очікується спека до +30 градусів протягом тижня 3-5 липня.

Також портал "Знай.uа" писав, що липень в Україні в цьому році буде дуже спекотним, але температура повітря утримуватиметься на рівні +30 градусів.