На вулиці Дарвіна, 8 у Києві невідомі розгромили автомобіль BMW. Машину розписали образливими написами і закликали повернути гроші, в машині розбиті всі вікна і дзеркала.

Про це повідомляє портал "Сегодня"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В патрульній поліції Києва повідомили, що їх на місце НП викликав чоловік.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Дзвінок надійшов близько п'яти годин ранку сьогодні. Попередньо розгром машини кваліфіковано як хуліганство, але враховуючи, що це кримінальне правопорушення, то на місці працює слідчо-оперативна група. Кваліфікація злочину може змінитися, наприклад, умисне пошкодження майна, оскільки автомобіль пошкоджений істотно. Слідчі спілкуються із заявником і з можливими свідками розгрому автомобіля", – розповіли в прес-службі патрульної поліції Києва.

Проте в поліції поки не можуть сказати, навіщо розгромили машину.

"Можливо, це чиясь помста чи дійсно чоловік заборгував. Всі причини повинно встановити слідство", – додають співробітники поліції.

Відомо, що слідчі продовжують працювати на місці НП.

Нагадаємо, що у центрі Києва дівчина розгромила дорогий спортивний автомобіль.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у центрі Харкова чоловік розбив монтуванням скла в червоному кабріолеті на єврономерах.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві п'яна компанія напала на патрульних і розбила їх автомобіль.