Екіпаж поліції ППОП №2 у Києві звернув увагу на хлопця, який почав тікати, побачивши правоохоронців. Його наздогнали і затримали.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що все сталося біля стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Під час огляду хлопця, при ньому знайшли згортки з наркотичною речовиною. За попередніми даними, це був амфетамін. Після того, як затриманого доставили у відділення поліції, то він розповів, що підробляє закладчиком.

За його словами, в мережі він знайшов оголошення, в якому вказали, що потрібна людина для розкладки заборонених речовин по схованках. Саме під час цієї дії цього хлопця затримали поліцейські.

У 18-річного хлопця вилучили близько 20 пакунків з наркотичними речовинами, які були направлені на експертизу.

Слідчим відділом Печерського управління поліції порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За вчинене зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Харкові поліцейські затримали іноземця, який займався торгівлею наркотиками.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", співробітники поліції затримали фельдшера, який намагався пронести наркотики на територію столичного слідчого ізолятора.

Також портал "Знай.uа" писав, що у порту Одеси знайшли розчинений у фарбі кокаїн з Південної Америки, вартість якого становить $20 млн.