В аеропорту "Бориспіль" застрягли українці, які вже довгий час не можуть вилетіти до Харкова. Повідомляється, що людям не видають їх багаж, обіцяючи відправити його автобусами в Харків. Рейс повинен був провести лоукостер SkyUp, пише ХХ.

Повідомляється, що представники авіакомпаній не видають ні їжі, ні води. Багато людей з немовлятами та маленькими дітьми.

Представник авіакомпанії в Харкові не дає коментарів, представник у Києві заявляє, що не знає причин затримки вильоту.

Нагадаємо, що повідомлення про мінування двох літаків "Міжнародних авіаліній України", один з яких повинен був летіти в Одесу, а інший в Київ, спровокувало кілька годин затримки обох рейсів в стамбульському аеропорту імені Ататюрка.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", невідомий повідомив про замінування літака в аеропорту Харкова, в результаті чого рейс до Стамбула був скасований.

Також портал "Знай.uа" писав, що у той час, коли літак був у повітрі з українськими туристами, на борту оголосили про бомбу.