Злодіїв затримали правооходонці, які планово оглядали територію. Чоловіки виявилися підозрілими на вигляд, крім того, тягли величезну сумку до автомобіля “Шкода”. Уже поверхнево оглянувши сумки, поліцейські знайшли золоті прикраси, комп’ютерну техніку, хутряні вироби та інші цінні речі. Також у кишенях грабіжників були чеки з ломбардів. Чоловіки зізналися, що усі ці речі вони витягли з квартири, потрапивши туди через вікно.

Наразі слідчим відділом Оболонського управління поліції затриманим повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину та розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Ведучи слідство, поліція стверджує, що ці троє можуть бути причетними й до крадіжок в інших районах Києва.

Нагадаємо, на Миколаївському пляжі сталося страшне зґвалтування, але городяни вчасно нагодилися.

Раніше портал Знай.uа розповів як поліція зловила "працелюба" по гарячих слідах.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.uа писав, що поліція затримала 37-річного чоловіка, який за тиждень пограбував один і той самий магазин п'ять разів.