В Києві, 27 червня, затримали рейс авіакомпанії Wizz Air Київ-Ларнака (Кіпр) через "замінування". Через це пасажири підняли бунт.

Про це повідомляє портал "Інтерфакс-Україна"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За інформацією, літак повинен був відправитися в 18:45 з аеропорту "Київ", але виліт був перенесений.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Пасажирів евакуювали, провели потрібну перевірку, після чого туристів допустили в аеропорт. Пасажири на Ларнаку близько 20:30 зайняли свої місця, коли бортпровідники повідомили, що у зв'язку із закінченням дозволеного на роботу часу для екіпажу переліт відміняється.

"Всіх просимо забрати речі і вийти з літака", – сказала стюардеса.

Але пасажири вимагали доставити їх до місця призначення.

Після цього вже до них звернувся командир екіпажу і пояснив, що через повідомлення про "замінування" літаки авіакомпанії були перенаправлені для посадки в аеропорту "Бориспіль".

Через 10 хвилин командир знову звернувся до пасажирів, повідомивши, що рейс буде здійснено через Дебрецен (Угорщина), де іншим бортом пасажирів доставлять на Ларнаку.

Таким чином, туристи змогли відправитися після нервового очікування тільки через 3 години 14 хвилин від початку означеного часу.

Нагадаємо, що повідомлення про мінування двох літаків "Міжнародних авіаліній України", один з яких повинен був летіти в Одесу, а інший в Київ, спровокувало кілька годин затримки обох рейсів в стамбульському аеропорту імені Ататюрка.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", невідомий повідомив про замінування літака в аеропорту Харкова, в результаті чого рейс до Стамбула був скасований.

Також портал "Знай.uа" писав, що у той час, коли літак був у повітрі з українськими туристами, на борту оголосили про бомбу.