У Києві посеред літа розцвіли каштани, та ще й пірамідки білого цвіту викинули не дерева, а кущі.

Про це повідомляють на сторінці "Типовий Київ" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилось, живий символ української столиці – каштан – може бути не тільки деревом, а і кущем.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто підкреслити, що у Національному ботанічному саду імені Гришка, що в Печерському районі міста, зацвіли особливі кущові каштани виду Aesculus parviflora Walter.

У соціальній мережі публікують фото живої дивовижі, а кияни поспішають до ботсаду, щоб побачити її на власні очі.

Нагадаємо, що всім відома родзинка Києва – зелений та густо засаджений каштанами Хрещатик – залишився таким хіба що на архівних фото. Зараз же, аби зробити селфі на фоні пушистих крон дерев, доведеться постаратися. Значна частина із загальної кількості каштанів вздовж дороги зрізана під корінь,.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", ужгородці дочекалися весняного дива та радіють цвіту сакури. Засаджені японською вишнею вулиці Довженка і Ракоці перетворилися на квітучу алею. Вони щороку заманюють своєю красою тисячі туристів.

Також портал "Знай.ua" писав, що в останньому зимовому місяці, лютого, Карпати радують жителів і туристів первоцвітами. Так, в Карпатах з'явилися перші крокуси.