У четвер, 27 червня, в Києві після сильної зливи затопило магазин Watsons на Академмістечку.

Про це повідомляють на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

По фото можна звернути увагу, що багато товарів в магазині попадали з прилавків і опинилися у воді, яка затопила приміщення.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Також варто відзначити, що ця фотографія викликала бурхливе обговорення в мережі.

"Скоро будуть грандіозні акції", "Наф*г такі акції і такий товар", "Більше на вандалізм схоже", " Анонс знижок -70% вже був?", "Які збитки", "Ось це жесть", "Мародерства ще не було?" - пишуть в коментарях.

Стало відомо, що 27 червня в Київ і передмістя столиці прийшли сильні дощі, які супроводжувалися ще й грозою і навіть потужними поривами вітру.

Через потужну зливу і урагани, які накрили Київ 27 червня, більшість вулиць опинилися затоплені.

Нагадаємо, що у четвер, 27 червня, у Київ прийшла негода. Через сильний вітер, грім і грози масово почали падати дерева, обриватися дахи з будівель і дроти зі стовпів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одеській області сильна злива з ураганом зірвали випускний бал в Ізмаїлі.

Також портал "Знай.uа" писав, що негода спричинила смерть трьох українців. Люди стояли на зупинці громадського транспорту, коли раптом туди вдарила блискавка.