27 червня, близько 15:30, на Придніпровському пляжі потонув чоловік. На місце приїхала поліція і швидка допомога.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Деталі події буде з'ясовувати слідчий.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За попередньою інформацією, чоловік пішов купатися трохи далі від місця скупчення людей. У якийсь момент відпочиваючі помітили, що той довго не випливає. Небайдужі упірнули за ним і спробували дістати його з води. Пізніше пляжний рятувальник дістав потонулого на берег.

В Днепре на официальном пляже утонул мужчина

Geplaatst door Информатор op Donderdag 27 juni 2019

Очевидці надавали допомогу чоловікові — робили серцево-легеневу реанімацію і штучне дихання. Але медикам залишалося лише констатувати смерть. Редакція висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

Нагадаємо, що в українській столиці в суботу, 22 червня, у Дніпровському районі стався смертельний інцидент. Так, на центральному пляжі по вулиці Микільсько-Слобідській потонув чоловік.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Азовському морі потонула пенсіонерка з Дніпровської області.

Також портал "Знай.uа" писав, що на річці Тетерів поблизу села Блідча під Києвом водолази шукали тіла потонулих 27-річної матері та її п'ятирічного сина.