Для киян приготували ряд заходів, де можна добре провести час на довгих вихідних, з 28 по 30 червня, у столиці.

Про це повідомляє портал "Знай.ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Перша україномовна стендап комедія

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Caribbean Club

28 червня, 19:00

Вартість: 150-400 грн. / Придбати квитки

Українська стендап комедія тривалий час існувала за рахунок виступів Сергія Притули і шоу "Вар’яти", але їх виступи більш схожі на суміш КВН і Comedy Club, тому жанру дуже не вистачає свіжого погляду від нових облич. Сподіваємося, що наступним кроком у розвитку стендапу стане комедійний проект з амбітною назвою "Перша україномовна стендап комедія". Що треба знати про івент? По-перше, шоу-програма представлена виключно рідною українською. По-друге, виступ триватиме приблизно півтори години і його не рекомендовано відвідувати неповнолітнім прихильникам стендапу. По-третє, ви повинні знати героїв в обличчя: засновник "Ukrainian Stand Up Agency" Іван Жорноклей, фіналіст "Комік на мільйон" Максим Кравець, гумористичний сценарист Святослав Марченко і два переможця проекту "Розсміши коміка" – Володимир Євчук і Сергій Степанисько!

Італійський сучасний балет

Сцена 6

28 червня, 19:30

Вартість: 250-900 грн. / Придбати квитки

Вперше в Україні – виступ Туринського сучасного балету BTT (Balletto Teatro di Torino), який складається всього-навсього з 6 осіб, але малу кількість задіяних танцівників балетна трупа компенсує неймовірним досвідом – перш ніж створити власний проект, учасники багато років співпрацювали з всесвітньо відомими хореографами. BTT у своїх виступах використовують неокласичний стиль міжнародних хореографів з експериментальними техніками сучасного танцю, імпровізацію, та живу електронну та інструментальну музику. Музичний супровід – окрема фішка туринського балету, тому подія відбудеться в колаборації з електронним дуетом Ptakh_Jung, який вже неодноразово викликав захоплюючі оплески серед української публіки, та італійською арфісткою Федерікою Мальяно.

Craft Beverage Nalivka

ВДНГ

28-30 червня, 12:00

Вартість: 80-200 грн. / Придбати квитки

Фестиваль-дегустація Nalivka Craft Beverage запрошує насолодитися смачними наливками, розвагами, музикою і веселою атмосферою заходу. Головним смаком VI фестивалю обрали полуницю, тому якщо ви полюбляєте полуничні алкогольні напої, то скоріше придбайте вхідний абонемент! Цього разу організатори обіцяють не тільки забезпечити усіх охочих смачними наливками (вистачить кожному!), але й зробити кращими освітній та розважальний напрямки: більше пізнавальних лекцій, більше корисних майстер-класів, більше цікавої музики та найрізноманітніших активностей. Але це якщо ви зможете прервати відпочинок, і вийти за межі лаунж-зони та фудкорта. Заходьте за смачними крафтовими напоями! Дітям до 12 років – вхід безкоштовний, а у вартість квитка, крім розважальної програми і лекцій, входять фірмовий бокал і дегустаційні напої в зоні лекторію.

HR Giger

Центр Довженко

до 30 червня, 12:00

Вартість: 80 грн. / Придбати квитки

З 30 травня по 30 червня у Довженко-центрі відбудеться виставка відомого швейцарського художника Ханса Рудольфа Ґіґера (1940-2014), лауреата премії "Оскар" за найкращі візуальні ефекти, а головне – творця жахливого монстра-ксеноморфа з "Чужого" Рідлі Скотта. Ця подія вже стала однією з ключових у програмі Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість". Художній стиль "батька біопанку", разом з культовим статусом космічного горору, вплинули на жанр наукової фантастики, масову культуру, дизайн у кіно та комп’ютерні відеоігри, завдяки чому армія шанувальників Ґіґера налічує мільони людей. Виставка у Довженко-центрі складається з 32 оригінальних графічних творів і 7 скульптур, серед яких найбільш вражаюча – двометровий Чужий.

Літо на ВДНГ

Травень-вересень, с 10:00

Інформація та розклад

"Літо на ВДНГ" кожного літа розпочинає новий розважальний та відпочивальний сезон на великій території парку. Судячи зі статистики відвідувань за минулі роки – це найулюбленіше місце для відпочинку серед киян і гостей столиці, до якого хочеться повертатися кожні вихідні. А чом би й ні? Запросіть друзів на барбекю до "Пікнік Саду", де можна придбати все необхідне для відпочинку на галявині; приходьте сім’єю на музичні концерти, комедійні виступи, кінопокази; хто бажає займатися спортом на свіжому повітрі – візьміть в оренду велосипед, відвідайте басейн, або шукайте натхнення у заняттях йогою. Або запросіть кохану людину на романтичну прогулянку – ВДНГ для кожного відвідувача підготував неймовірну програму, все інше залежить від вашого бажання. Перелічити всі активності не вистачить статті, тому заходьте на сайт проекту, щоб дізнатись розклад заходів, фестивалів та інших івентів, а також всю необхідну інформацію.

Нагадаємо, що Євробачення 2020 проходитиме в Нідерландах. Організатори розповіли, коли може розпочатися конкурс та назвали головні події по датах.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у неділю, 30-го червня, у сквері "На валах", між вулицями Винниченка та Підвальною у Львові, буде святкування з нагоди Дня молоді.

Також портал "Знай.ua" писав, що у День Конституції країни на українців чекають яскраві розваги, концерти та приємне проведення часу.