У Києві студент знайшов ключі від машини і вирішив покататися на чужому автомобілі. Відомо, що машину він викрав із парковки ТРЦ на проспекті Степана Бандери.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто підкреслити, що хлопець їздив по місту, а потім вирішив заїхати в магазин, але забув поставити машину на ручне гальмо. В результаті машина з'їхала у кювет. Потім хлопець вирішив викликати евакуатор, щоб витягнути машину. А через час на це місце приїхала поліція, яку викликав власник Mercedes.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як з'ясувалося, у 18-річного студента училища навіть не було прав. Тепер йому загрожує до 5 років позбавлення волі. На даний момент він перебуває під домашнім арештом.

Нагадаємо, що пізно ввечері 21 квітня в центрі Києва, на Майдані Незалежності, невідомі поранили поліцейського і викрали поліцейський Toyota Prius. Введен оперативний план "Сирена" по розшуку автомобіля та осіб, що скоїли цей злочин.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві двоє чоловіків побили працівника СТО і заштовхали в викрадений автомобіль. Злочин стався на одній з київських заправок.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Львові стався страшний інцидент. Неповнолітній хлопець викрав автомобіль, в результаті він загинув.