У четвер, 27 червня, у Києві вдень будуть грози, шквали 15-20 м/с, а в окремих районах - навіть град (I рівень небезпеки, жовтий).

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Управління КМДА з питань надзвичайних ситуацій рекомендує при падінні дерев або гілок, при травмуванні людей і т. д. негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто додати, що 27 червня хмарна погода протримається у Києві вранці та вдень, а ввечері небо проясниться. Вдень йтиме дощ c грозою, але до настання вечора він повинен закінчитися.

27 червня відзначається день пам'яті святого пророка Єлисея. Наші пращури боялися дощу в цей день, оскільки він обіцяв ще сім неділь негоди. Передбачати погоду у цей день могла і риба: якщо вона грає в річці - вночі може бути гроза.

Нагадаємо, що Наталка Діденко повідомила, якою буде погода в четвер. У четвер дощі з грозами пройдуть на Заході, на Півночі, а ввечері можливі місцями в Центрі і навіть в Одеській області.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у столиці відчутно посвіжішає - відразу до +17...+23. Станеться це на довгих вихідних до Дня Конституції - 28-30 червня.

Також портал "Знай.uа" писав, що в кінці тижня температура в країні максимально підніметься до 26° тепла.