В місті Васильків під Києвом стався побутовий конфлікт, який міг би закінчитися трагедією, якби не втручання поліції. Без потерпілих обійтися не вдалося один з поліцейських отримав поранення руки.

Про це стало відомо зі слів прес-служби поліції.

Близько 20:00 правоохоронців надійшов дзвінок від місцевої мешканки, якій загрожував її сусід. Для з'ясування обставин та захисту жінки на адресу виїхав наряд поліції. На місці на поліцейських накинувся чоловік із сокирою в руках.


Співробітникам правоохоронних органів вдалося знешкодити нападника, але в ході конфлікту старший сержант поліції отримав поранення лівої руки. Нападник чоловік поміщений в ізолятор тимчасового утримання. Причина його поведінки була встановлена швидко, вміст алкоголю в крові чоловіка склало 1,6 проміле.

Нападникові загрожує до п'яти років обмеження або навіть позбавлення волі. Саме вмочуючи запобіжний захід передбачається частиною 2 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з'ясовують усі обставини цього інциденту. З місця події були вилучені речові докази.

Нагадуємо, що в Дніпрі перевізники мають намір підвищити вартість проїзду в місцевих маршрутках.

Раніше портал “Знай.іа” повідомляв про те, що в одному з дніпровських трамваїв раптово помер пасажир.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також “Знай.іа” писав про те, що у Харкові на лінії випустили тролейбуси, в яких не працюють кондиціонери.