В Ірпені під Києвом помітили кількох підлітків-зацеперів.

Про це повідомляють на сторінці "dtp.kiev.ua" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що п'ятеро підлітків залізли на електричку.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

На опублікованому фото видно, що четверо з них залізли на кабіну машиніста, а ще один завис збоку.

Варто підкреслити, що "Укрзалізниця" посилить патрулювання станцій, на яких часто бувають підлітки-"зацеперы". Відомо, що любителів небезпечних селфи будуть ловити на станціях "Київ-Пасажирський", "Дарниця", "Петрівка", "Київ-Волинський", "Фастів", "Біличі", "Ірпінь", "Бровари" та інших.

Варто звернути увагу, що штрафи, які доведеться виплатити батькам дітей і підлітків-зацеперов, в 2019 році значно зросли і становлять від 850 до 1700 грн. Але залізничники сумніваються, що каральні методи можуть істотно вплинути на ситуацію.

Нагадаємо, що у Києві поблизу станції метро "Берестейська" померла дитина, якого вразило струмом, коли разом з друзями залізли на електричку. Компанія хлопчиків видерлася на один з вагонів потяга поблизу станції метро "Берестейська", де одного з екстремалів вдарило струмом.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у столиці травмувався черговий "зацепер". На цей раз з даху електропоїзда зняли дівчину-підлітка.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на Дарницькому вокзалі сталася трагедія. Дитину вразило струмом.