Одна з найбільших за останні тижні хвиль замінувань накрила Київ. Серед об’єктів — торгівельні центри, магазини, навчальні заклади та пологові будинки, повідомляє телеграм-канал Klymenko Time з посиланням на київську поліцію.

Так, до правоохоронців надійшла інформація про замінування торгівельних центрів “SkyMall”, “Глобус”, "Украина", Lavina, "Гулливер", "Арт Молл", "Проспект", "Район", "Караван", "Магеллан", "Квадрат Нео", "Ретровиль" та"Метрополис"; супермаркетів “Ашан”, “Ельдорадо” та “Сільпо”; а також усіх пологових будинків та навчальних закладів Києва.

Правоохоронці наразі продовжують пошуки тих, хто за цим стоїть.

Нагадуємо, що на минулому тижні правоохоронці отримали інформацію про замінування київських вокзалів та аеропортів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” також повідомляв про те, що в Києві було “заміновано” станцію метро “Хрещатик”.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що на початку червня через повідомлення про замінування було закрито станції “Театральна” та “Золоті ворота”.