Петиція за посилення покарання і хімічну кастрацію педофілів в Україні набрала потрібну кількість голосів. Це означає, що тепер її має розглянути парламент.

Про це повідомляють на офіційному сайті Верховної Ради України.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що підписи почали збирати ще 27 травня 2019 року. Загальна кількість підписів вже 27 652.

Популярні новини зараз
Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

У тексті йдеться про те, що два роки тому розробили законопроект 6607, який спрямований на захист дітей від сексуального насильства. Він досі проходить доопрацювання. В законі є три новації — запровадження єдиного реєстру осіб, засуджених за статеві злочини щодо дітей, посилення відповідальності за такі злочини та хімічна кастрація зловмисників.

Хімічна кастрація передбачена по відношенню до двох категорій злочинців: 1) Вчинили особливо тяжкий статевий злочин проти дитини 2) Мають поставлений психіатрами діагноз – педофілія.

Варто відзначити, що хімічна кастрація — це введення медичних препаратів в організм людини, які знижують статевий потяг і діють протягом визначеного часу.

Нагадаємо, що одеська поліція затримала ґвалтівника неповнолітньої дівчинки, який два роки переховувався від правоохоронців.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві в жіночій роздягальні торгового центру "Епіцентр" чоловік застосовував фізичну силу для здійснення акту сексуального насильства над безпорадними жінками.

Також портал "Знай.uа" писав, що жахливий інцидент стався в Борисполі Київської області. Педагога дитячого гуртка підозрюють у тому, що він розбещував неповнолітніх.