Петиція за посилення покарання і хімічну кастрацію педофілів в Україні набрала потрібну кількість голосів. Це означає, що тепер її має розглянути парламент.

Про це повідомляють на офіційному сайті Верховної Ради України.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що підписи почали збирати ще 27 травня 2019 року. Загальна кількість підписів вже 27 652.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У тексті йдеться про те, що два роки тому розробили законопроект 6607, який спрямований на захист дітей від сексуального насильства. Він досі проходить доопрацювання. В законі є три новації — запровадження єдиного реєстру осіб, засуджених за статеві злочини щодо дітей, посилення відповідальності за такі злочини та хімічна кастрація зловмисників.

Хімічна кастрація передбачена по відношенню до двох категорій злочинців: 1) Вчинили особливо тяжкий статевий злочин проти дитини 2) Мають поставлений психіатрами діагноз – педофілія.

Варто відзначити, що хімічна кастрація — це введення медичних препаратів в організм людини, які знижують статевий потяг і діють протягом визначеного часу.

Нагадаємо, що одеська поліція затримала ґвалтівника неповнолітньої дівчинки, який два роки переховувався від правоохоронців.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві в жіночій роздягальні торгового центру "Епіцентр" чоловік застосовував фізичну силу для здійснення акту сексуального насильства над безпорадними жінками.

Також портал "Знай.uа" писав, що жахливий інцидент стався в Борисполі Київської області. Педагога дитячого гуртка підозрюють у тому, що він розбещував неповнолітніх.