У понеділок, 24 червня, у Києві протягом всього дня буде похмура погода.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Протягом дня можливі опади у вигляді дощу, але до вечора опади припиняться. А температура повітря буде високою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вдень температура повітря прогріється до 32°C градусів тепла. А вночі стовпчик термометра опуститься до 16°C.

Також відомо, що 24 червня відзначається день пам'яті апостолів Варфоломія і Варнави. У минулі часи в цей день не можна було рвати траву, тому що люди вірили, що по ній катається всяка нечиста сила.

Сонячну погоду 24 червня передбачав туман, який вранці стелиться по воді, і мокриця, яка залишається розкритою весь день. Наші пращури помітили, якщо під час сходу сонця стоїть духота, то хорошої погоди не чекати. Дощ віщувала чиста вода у водоймах і сильний запах трави і жимолості вранці.

Нагадаємо, що у понеділок, 24 червня, на всій території України переважатиме спекотна погода, в більшості областей, крім південно-східної частини, вологість повітря ненадовго підвищиться.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у цьому році літо в Україні відрізняється надзвичайно високою температурою. Стовпчики термометра часто підіймаються вище +30 градусів.

Також портал "Знай.uа" писав, що синоптики розповіли, яку погоду приготувала мешканцям Львова погода на вихідні.