У Києві новий пішохідно-велосипедний міст облюбували не лише туристи, але й екстремали. Зараз кияни часто фотографуються на новій локації столиці. Днями в соціальній мережі Instagram з'явилися унікальні світлини. Дівчина зробила шпагат на перилах скляного моста на висоті 22 метри.

Шпагат

Экстремалку звуть Тамара Ворощенко. Вона професійна танцівниця і хореограф, переможець і учасник різних батлов і фестивалів в категоріях twerk і heels, як сольно, так і командою.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Милуюся красою. А ви?", - підписала опубліковані знімки киянка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

На однй із фотографій дівчина стала на шпагат перед двома молодими людьми. Очевидно вони із хлопцями із рельєфними торсами, точно спортсмени, прийшли на міст пофотографуватись і насолодитись красою своїх тіл.

Незвичайні фото користувачі соцмережі сприйняли по-різному: "Круто", "Дай кілька порад про розтяжці", "дуже круто". Такими захопленими коментарями закидають дівчину в соцмережі.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилась інформація, що нібито Віталій Кличко вирішив прилучитися до політичної партії "Сила і честь" екс-керівника Служби безпеки України Ігоря Смешка.

Як повідомляв портал Знай.ua, політолог Юрій Романенко прокоментував анонсований проект градоначальника Віталія Кличка щодо будівництва велодоріжок.

Також Знай.ua писав, творці мосту Кличка визнали свої помилки.