Під Києвом у місті Буча загорілися склади. У мережі вже з'явилося відео пожежі, на якому видно дим, стовпом здіймався в небо.

На місце пожежі вже приїхали рятувальники. Однак офіційної інформації про те, коли почалася пожежа і чи є постраждалі, наразі немає.

Если горят склады значит это кому-то нужно: в городе Буча под Киевом серьёзный пожар в складских помещениях. сильное задымление. На место отправлены значительные силы спасателей. Надеемся, обойдётся без пострадавших

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zaterdag 22 juni 2019

"Якщо горять склади значить це комусь потрібно: у місті Буча під Києвом серйозна пожежа в складських приміщеннях. Сильне задимлення. На місце відправлені значні сили рятувальників. Сподіваємося, обійдеться без постраждалих", - повідомляється в "Дтп.київ.юа".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Увечері в суботу, 22 червня, в Києві невідомий з ножем кидався на людей на станції метро "Лісова". Про це повідомили в паблику "Київ оперативний".

Нагадаємо, після трагедії з депутатом Тимчуком, хвиля "суїцидів" може продовжитися.

Як повідомляв портал Знай.ua, загибель депутата Тимчука: Геращенко розкрив деталі, фатальна помилка.

Також Знай.ua писав про те, що всю країну сколихнула жахлива трагедія. Електрика, який ремонтував мережу, уразило струмом, він не вижив.