Партія президента України Володимира Зеленського назвала 13 кандидатів на округи у Києві.

Список кандидатів політсила опублікувала у Facebook.

Партія "Слуга народу" показала своїх кандидатів у мажоритарних округах у Києві. Серед них є журналіст телеканалу 1+1 Сергій Швець, відомий український ресторатор Микола Тищенко, а також громадські активісти та лікарі.


Округ № 211 – Юрченко Олександр Миколайович

Закінчив Київський національний університет ім. Т. Шевченка, Інститут післядипломної освіти за спеціальністю «Правознавство», а також Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна». Зараз він громадський активіст.

Округ № 212 – Перебийніс Максим Вікторович

Закінчив Дніпропетровську державну медичну академію за спеціальністю «Лікувальна справа», а також інтернатуру в Національному медичному університеті ім. О. Богомольця за спеціальністю «Анестезіологія та реанімація». Зараз він завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії медичного центру «Борис», лікар-анестезіолог.

Округ № 213 – Дубнов Артем Васильович

Закінчив стоматологічний факультет Національного медичного університету ім. О.Богомольця за спеціальністю "Стоматологія" та інтернатуру із загальної стоматології на базі Національної академії післядипломної освіти лікарів ім. П. Шупика. Лікар-стоматолог-хірург, президент Всеукраїнської громадської організації "Асоціація імплантологів України".

Округ № 214 – Швець Сергій Федорович

Закінчив Національний Університет "Києво-Могилянська академія" за фахом "Культурологія". Кореспондент та ведучий у ТОВ ТРК "Студія 1+1".

Округ № 215 – Яременко Богдан Васильович

Закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю "Філолог, викладач української мови та літератури". Дипломат. Голова правління благодійного фонду "Майдан закордонних справ".

Округ № 216 – Забуранна Леся Валентинівна

Закінчила Київський національний торговельно-економічний університет за спеціальністю "Економіка підприємства". Доктор економічних наук.

Округ 217 – Безугла Мар’яна Володимирівна

Закінчила Національний медичний університет ім. О. Богомольця, перший медичний факультет, "Лікувальна справа" та інтернатуру за спеціальністю "Внутрішні хвороби". Керівник програми "Реформа системи медичного забезпечення Збройних сил України" у Міністерстві оборони України.

Округ № 218 – Гурін Дмитро Олександрович

Закінчив Приазовський державний технічний університет. Підприємець. Громадський діяч.

Округ № 219 – Тищенко Микола Миколайович

Закінчив Київський інженерно-будівельний інститут за спеціальністю "Інженер-механік". Генеральний директор ТОВ «ВКФ «РИМІД», співзасновник ТОВ "Компанія «Конкорд", ресторатор.

Округ № 220 – Бондар Ганна Вячеславівна

Закінчила Національну академію образотворчого мистецтва й архітектури за спеціальністю "Мистецтвознавець". Громадська діячка, заслужений архітектор України.

Округ 221 – Пуртова Анна Анатоліївна

Закінчила Дніпровський національний університет, юридичний факультет та факультет міжнародної економіки. Займалася підприємницькою діяльністю за напрямком інформаційних технологій та діджитал.

Округ № 222 – Грищук Роман Павлович

Закінчив Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" за спеціальністю "Медичні прилади і системи". Приватний підприємець.

Округ № 223 – Буймістер Людмила Анатоліївна

Закінчила МДІМВ за спеціальністю "Міжнародне публічне право" та Лондонську бізнес-школу за спеціальністю "Корпоративні фінанси: Оцінка бізнесу, ризик, реструктуризація". Директор та голова наглядової ради Гданської суднобудівної верфі (Польща).

Нагадаємо, що Зеленський замінить Банкову на Український дім: як виглядатиме нова адміністрація президента.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Микола Томенко висловився про художній музей Зеленського.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Знай.ua" також писав про те, що Зеленський провів екскурсію в Адміністрації: як виглядає кабінет президента, відео.