Навколо населених пунктів, що розташовані на трасі Київ-Полтава збудували три об'їзні шляхи. Біля міста Лубни, Покровська Багачка та Красногорівка.

Про це повідомляє портал "2+2"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

До кінця 2019 року обіцяють завершити й південно-західний об'їзд Полтави.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Експерти розповіли, що нові шляхопроводи дозволять уникнути більшості ДТП, розвантажити трасу та зекономити 30 хвилин. Також буде дві смуги руху в кожному напрямку.

Щоправда, нові шляхи повинні були з'явитися ще у 2012 році. Спочатку не вистачало коштів, потім часу, але у 2017 все ж розпочали будівництво. Цікаво, що за державні гроші побудували тільки об'їзд міста Лубни. Все інше зробили у кредит за кошти Світового банку.

Станом на літо 2019 року, залишається прокласти 500 метрів дорожнього полотна на південно-західному об'їзді Полтави. Працівники обіцяють вкластися до кінця поточного року.

Нагадаємо, що в Київській міськраді дозволили забудову чотирьох мікрорайонів по проспекту Правди.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", на батьківщині померлої Юлії Началовой у Воронежі хочуть увіковічнити пам'ять співачки - побудувати храм.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Києві споруджують новий велосипедно-пішохідний міст, який з'єднає дві туристичні зони - Володимирську гірку та Арку дружби народів.