В Київській міськраді дозволили забудову чотирьох мікрорайонів по проспекту Правди.

Про це повідомляє інформаційний портал "КievVlast".

З наказу Департаменту містобудування та архітектури КМДА стало відомо, що ДП Науково-дослідний, виробничий агрокомбінат "Пуща-Водиця" отримав дозвіл на комплексну забудову у житловому районі по проспекту Правди.

Згідно інформації з Державного земельного кадастру, земельну ділянку площею 55,2225 га, знаходиться у державній власності. Цільове призначення ділянки — для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об'єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.


Через те, що ця ділянка потрапляє в зону обмеженого використання території від аеропортів, забудовник повинен має забезпечити виконання умов, щодо допустимого рівня шуму в приміщеннях житлових і громадських будівель. Максимальна висота будівель, згідно ГУО, може становити 73,5 метрів. Але, остаточна поверховість буде визначена проектною документацією, з урахуванням навколишньої забудови.

Також забудовнику необхідно врахувати будівництво Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції "Сирець" на житловий масив Виноградар. У проекті необхідно врахувати забезпеченість місцями загальноосвітніх навчальних закладах в радіусі доступності, а також закладами громадського, соціально-побутового та соціального призначення.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що нібито Віталій Кличко вирішив прилучитися до політичної партії "Сила і честь", екс-керівника Служби безпеки України Ігоря Смешка.

Як повідомляв портал Знай.uа , політолог Юрій Романенко прокоментував анонсований проект градоначальника Віталія Кличка щодо будівництва велодоріжок.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також Знай.uа писав, творці мосту Кличка визнали свої помилки.