У Києві з 18 червня знову розпочався тиждень спекотної і сухої погоди. За прогнозами синоптиків, середня денна температура повітря буде +29.

Про це повідомляє портал "Obozrevatel"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також відомо, що до кінця тижня спека ще більше посилиться. 19 і 20 червня вночі буде до +20, вдень – до +30.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А в п'ятницю і суботу, 21 і 22 червня, температура підвищиться і складе +32 градуси. При цьому весь тиждень вітру майже не буде.

В інших областях України теж буде сильна спека, але пройдуть дощі і грози. 19 числа вони охоплять всю територію, крім півночі країни, а з 20 опади будуть тільки на заході.

Нагадаємо, що українцям повідомили, коли очікувати зниження "пекельної" літньої температури повітря. Відомий синоптик Наталка Діденко в мережі сповістила про прогноз погоди на найближчий час. Вона додала, що є ймовірність злив.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", літо в 2019 році буде в цілому теплим, а іноді навіть спекотним. Разом з тим, можливі зливи та град.

Також портал "Знай.uа" писав, що цілий тиждень в Україні панувала небувала спека, а дощі були розкішшю лише в деяких регіонах країни, в повітрі накопичилося достатньо вологи.