Днями у Київській опереті обрали переможницю конкурсу "Краса Країни", яка представить Україну на міжнародній арені Mrs GLOBE 2019 у Китаї.

За перемогу боролися 15 суперфіналісток конкурсу, які готувались до цього дня в декілька етапів: дівчата пройшли 45 денний МАРАФОН КРАСИ та організували благодійний аукціон "Здолаємо рак разом", де були зібрані кошти на закупівлі апаратури у відділення інтенсивної терапії Національного Наукового Центру Радіаційної Медицини.

За результатами онлайн голосування та балами зіркового журі, до якого ввійшли: Ольга Сумська — народна артистка України, Володимир Гришко — народний артист України, Роман Муха, генеральний продюсер телеканалу М2, Райцин Аркадій — генеральний директор «Людина року», Олена Ющенко — президент благодійного фонду “Мамине серце”, Оксана Кононец — переможниця конкурсу «Краса без обмежень - 2016», Ганна Щапова — переможниця Mrs GLOBE 2012, Олена Бернацька — відомий український дизайнер, Ірина Рибачук — дизайнер інтер’єру, Інелла Бруль — дизайнер ювелірних прикрас, Ольга Гусева — генеральний продюсер Fashion TV, Герхард Фрезе — засновник проекту ІНФАЙ, Марина Кінах — заслужений журналіст України та Вікторія Юлигіна — засновник та генеральний директор 5staresxpo, переможницею стала Олена Жагловська з Вінниці. Окрім можливості представляти Україну на "Mrs GLOBE 2019", переможниця отримує подорож до Європи від компанії "Колесница путешествий".

Друге та третє місце зайняли Олена Акімова з Києва та Марина Старовірець з Черкас, а ось народним вибором по онлайн голосуванню стала Олена Грицингер з Києва. Дівчата зізналися, що їх шлях в проекті був не легкий, адже вони не професійні моделі, а деякі з них, взагалі, вперше пробували себе на подіумі, показуючи образи від українських дизайнерів. А саме, сучасного українського етно від Ірини та Ольги Рибачук, бренду Kati та унікальні брошки від Регіни Вербицької.

Розважальна програма була не менш насиченою, для конкурсанток та гостей виступили: переможець Х-Фактор Дмитро Бабак, народний артист Володимир Гришко та Надія Мейхер, яка стала ведучою заходу разом з Богданом Трибоєм. Та справжня вечірка прогриміла на aterparty в клубі ТАО, де дівчата змогли розважитись у неформальній атмосфері та потанцювати під ритми треків співачки KOLA, Яни Бриліцької та дуету Едгар і Емма.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Ми зробили новий формат конкурсу краси, де конкурсантки були обрані за народним голосування, без будь-яких обмежень. І головною метою проекту стала місія "ТВОРИТИ ДОБРО РАЗОМ". Ми об'єднали добро та красу" - говорить засновник конкурсу Ірина Келлер.

Генеральний спонсор будівельна компанія Грандіс Трейд ЛТД, генеральний радіо партнер POWER FM та DJ FM, ексклюзивний глянець Журнал «Ukrainian People», офіційний медіа партнер Телеканал «Fashion TV».