У вівторок, 18 червня, в Києві скасували кілька рейсів міської електрички. Про це повідомила прес-служба "Київпастранс".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Скасували шість рейсів — 7402, 7409/10, 7501, 7502, 7503, 7421.

Це вимушене рішення було ухвалене із-за технічних неполадок. Киянам і гостям столиці варто враховувати раптові зміни при плануванні маршруту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Комунальники відзначили, що скасували рейси з-за того, що перш за все для компанії є безпека пасажирів. Служба "Київпастранс" принесла вибачення за тимчасові незручності.

Раніше повідомлялося, що Радник керівника КП" Київський метрополітен " Наталя Макогон під час телеефіру розповіла про перспективи відкриття 5 нових станціях, які зможуть суттєво розвантажити наземний транспорт.

Так, згідно з коментарем Наталії Макогон, нові станції метро на масиві Виноградар "Мостицька" і "Проспект Правди" в даний момент знаходяться в активній фазі будівництва. Їх планують відкрити до кінця 2020 - початку 2021 років. Метро на Виноградар обійдеться Києву приблизно в шість мільярдів гривень за три роки.

Нагадаємо, харківська електричка загорівся прямо на станції.

Як повідомляв Знай. ua, у Харкові переповнений пасажирами тролейбус спалахнула прямо на ходу.

Також Знай. ua писав, що Київ отримає 5 нових станцій метро. Зараз в цій галузі будівництва тривають проектні роботи.