У Києві на скандальний пішохідно-велосипедний міст з скляними вставками заїхав автомобіль. Підтверджує відео опублікував у Facebook киянин Дмитро Макагон, пише Обозреватель.

"Автомобілістам теж хочеться подивитися на краєвиди з нового мосту, будьте людьми, поважайте інтереси інших! Респект таким водіям, які не заїжджають на велодоріжку", – написав він.

А вот так выглядят покатушки по мосту так сказать от первого лица. Просто водитель хотел произвести впечатление на девчонок, с кем не бывает.

Geplaatst door Dima Makahon op Maandag 17 juni 2019

Так, за даними поліції, позашляховик Mercedes Benz GL з номерами АА 1068 ВР виїхав у бік Набережної і після цього зник у невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Правоохоронці почали пошуки машини. Відзначається, що зареєстроване авто у Голосіївському районі р. Києва 10 січня 2018 року.

Друзі! Щодо дикунів на авто, які «додумалися» заїхати на ньому на наш пішохідний міст. Дякую всім небайдужим киянам,...

Geplaatst door Віталій Кличко op Maandag 17 juni 2019

Незабаром у мережі з'явилося ще одне відео. Дівчина, яка перебувала в салоні авто, зняла ролик і опублікувала його в Instagram.

Автомобилистам тоже хочется посмотреть на пейзажи с нового моста, будьте людьми, уважайте интересы других! Респект таким водителям, которые не заезжают на велодорожку.

Geplaatst door Dima Makahon op Maandag 17 juni 2019

Нагадаємо, у Кличка вибухнули безглуздими звинуваченнями з-за тріщин на пішохідному мосту: "Нелюди".

Як повідомляв Знай.uа, нові штрафи за сміття: українців попередили про суворому покаранні.

Також Знай.uа писав, творці мосту Кличка визнали свої помилки.