У Дніпровському районі Києва шукають неповнолітнього Витязя Артемія Олександровича 2002 року народження, який пішов з дому за адресою проспект Тичини, 9 і не повернувся. Родичі і поліція просять допомогти в пошуку дитини.

Про це повідомляє поліція Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що підліток зник 15 червня в період з опівночі до 14:00.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правоохоронці назвали прикмети хлопчика. На вигляд зниклому 17-19 років, зріст 185 сантиметрів, худорлявої статури, брудні волосся темно-русявого кольору по шию.

З одягу він був одягнений в чорну кофту з замком, темно-сині штани, шкіряні кросівки на липучках синьо-зеленого кольору.

Нагадаємо, що пошуки 11-річної Даші Лук'яненко, яка зникла в селі Іванівка Одеської області в четвер, 13 червня, тривають, однак поки що жодних слідів дитини не виявлено. Дівчинка пішла вдень на танцювальний гурток, але додому так і не повернулася.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові безслідно зник черговий підліток, що декілька тижнів назад не повернувся додому. Олексій Шелест розшукується співробітниками Харківського відділу поліції.

Також портал "Знай.uа" писав, що правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.