Вранці 17 червня у Києві чоловік стрибнув з мосту під вантажівку.

Про це повідомляють на сторінці "dtp.kiev.ua" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пригода сталася на проспекті Перемоги. Під час польоту чоловіка зачепив сміттєвоз і протягнув його кілька метрів. Обличчя чоловіка дуже пошкоджено, його впізнати неможливо. При собі у нього документів не було.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Відомо, що голову у потерпілого відірвало, на дорозі видно сліди крові, частини черепа і мозку. Під сміттєвозом залишилися основні частини тіла. Пізніше з'ясувалося, що чоловік спеціально чекав на мосту транспорт, під колесами якого він не зможе вижити.

Видео 18+ Жуть в Киеве на Берестейке, проспект Победы: мужчина прыгнул с моста под грузовик,,тело раскатало по дороге, на асфальте фрагменты черепа и мозга. Основные части под колесами. Движение под пролетом справа перекрыто. Цените жизнь. #Дтп #Киев #труп

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Maandag 17 juni 2019

"Жах в Києві на Берестейке, проспект Перемоги: чоловік стрибнув з мосту під вантажівку, тіло розкатало по дорозі, на асфальті фрагменти черепа і мозку. Основні частини під колесами. Рух під прольотом праворуч перекрито. Цінуйте життя", - зазначено в повідомленні.

Інформації від правоохоронців про цю подію поки немає.

Нагадаємо, що на Приозерної вулиці в Києві, з квартири на 12-му поверсі житлового будинку випала жінка. Відомо, що жінці було близько 35 років.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві українець скоїв самогубство, зістрибнувши з Московського мосту в Дніпро.

Також портал "Знай.uа" писав, що у черкаському парку Сосновий бір чоловік стрибнув з сорокаметрового Мосту кохання.