Сьогодні, 17 червня, не всім в Україні пощастить з дощовою прохолодою, а мешканцям Києва стане легше дихати – на зміну 30-градусній спеці прийде дощ.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У Київській області сьогодні дощі пройдуть майже скрізь, проте ближче до Черкаської області – в Миронівці, а також в районі Яготина все ще буде спека і палюче сонце.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А ось у великих населених пунктах області – Києві та Білій Церкві – прогнозують дощі з грозою. Але, незважаючи на прихід негоди, температура повітря в столиці все одно залишиться високою – до +30 градусів.

Відомо, що в цілому по Україні 17 червня очікується спекотна погода в районі 27-30 градусів, на півдні до +32. А ось дощі заллють весь захід країни, Вінницьку, Житомирську та Чернігівську області.

Нагадаємо, що в понеділок, 17 червня, в Україні обіцяють аномальну спеку. При цьому температура повітря трохи знизиться в порівнянні з минулим тижнем. Комфортно буде в західних регіонах країни, де стовпчики термометрів покажуть позначки +23...+27 градусів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", цілий тиждень в Україні панувала небувала спека, а дощі були розкішшю лише в деяких регіонах країни, в повітрі накопичилося достатньо вологи.

Також портал "Знай.uа" писав, що синоптики попереджають, що в західних областях України різко погіршиться погода.