У Києві в неділю, 16 червня, через проведення концерту на НСК Олімпійський можуть обмежити вхід на три станції метрополітену.

Про це повідомляє прес-служба Київського метрополітену в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Так, після закінчення концерту, з метою забезпечення належного перевезення пасажирів, можливе обмеження на вхід до станцій "Палац спорту, Олімпійська та Площа Льва Толстого", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У прес-службі метрополітену розповіли, що такий механізм застосовується з міркувань безпеки для того, щоб уникнути масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій.

Нагадаємо, що з вівторка 18 червня до 22 серпня на пішохідному мосту на Алеї Героїв Небесної Сотні буде закрито рух пішоходів. Рух перекриють у зв'язку з виконанням ремонтних робіт на пішохідному мосту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", напередодні 14 червня в Києві внесли зміни в роботу нічного тролейбуса №92Н. Це пов'язано з ремонтними роботами контактної мережі, які проведуть на Повітрофлотському проспекті.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі планують побудувати ділянку метро від станції "Історичний музей" до станції "Південний вокзал".