В ніч на 16 червня в Києві на вулиці Тургенєвській, 16 прогримів потужний вибух. Сталося це в одному з гаражів, який знаходився у дворі житлового будинку. В результаті повністю зруйнувалися ще два гаража, у всіх будівлях, які оточують місце події повибивало шибки і постраждали машини, які стояли поруч, передає Інформатор.

На щастя, в інциденті обійшлося без постраждалих.

Пригода сталася близько 23:30. Всі жителі навколо прокинулися від сильного поштовху, у багатьох квартирах вибило не просто скло, а вікна разом із рамами, пошкоджений фасад будівель і предмети, які знаходилися в гаражі, навіть пробили стіни всередині квартир.

Будинок, який знаходиться найближче до місця вибуху, залишився не тільки без газу, а й без електроенергії. Так як щось обірвало кабелю на будівлі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За станом на 08:30 16 червня, на місці чергували правоохоронці і кілька рятувальників, огородили місце вибуху, але і журналісти, і мешканці могли спокійно підійти до уламків, навіть незважаючи на стрічку. Люди самостійно ліквідовували наслідки вибуху за допомогою мішків і мітел.

Зазначимо, що офіційних причин вибуху поки немає. Хтось припускає, що вибухнули газові балони, хтось — що в гаражі зберігалися якісь боєприпаси. Зі слів мешканців відомо, що гаражі здавали в оренду, там часто стояли автомобілі з кавовими машинами, які ви могли бачити по місту. Поруч також проходить будівництво якоїсь елітної на вигляд новобудови. Там також вибиті вікна з першого по п'ятий поверх. Будівлю, що знаходиться за гаражами, в сусідньому дворі, також залишилося без кількох вікон.

Нагадаємо, На Одещині у двір до чоловіка прилетіла граната

Як раніше повідомляв "Знай.ua", На Донбасі стався страшний обвал шахти зі 119 працівниками

Також Знай.ua" писав про те, що У Дніпрі "замінували" суд.