У Вишгородському районі Київської області через пожежу згоріли десять автобусів "Богдан".

Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався у селищі міського типу Димер.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Стало відомо, що пожежа виникла сьогодні вночі в 2.40. У 3.52 пожежники ліквідували займання.

Жертв в результаті цього інциденту немає, причини пожежі встановлюються.

Варто відзначити, що селище Димер знаходиться в 32 км на північ від Києва. На його території також розташований автобусний парк, який забезпечує повідомлення селища з Києвом і навколишніми населеними пунктами.

Нагадаємо, що у Харкові стався непересічний випадок загоряння автомобіля, причини якого виявилися вкрай незрозумілими. До моменту приїзду рятувальників на місце полум'я охопило моторний відсік і заднє ліве крило дорогого гібридного американського авто.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві в ніч на 7 червня на вулиці Гната Хоткевича спалахнула масштабна пожежа. Вогонь з'явився на території колишньої автомобільної бази. Полум'я охопило приміщення і перекинулося на припарковані поруч машини.

Також портал "Знай.uа" писав, що в місті Татарбунари Одеської області загорілися господарські будівлі з живністю на одному з приватних дворів.