На шляхопроводі біля центрального автовокзалу в Голосіївському районі Києва сталася смертельна ДТП - зіткнулися Škoda і Chevrolet.

Про це повідомляють на сторінці "dtp.kiev.ua" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За попередньою інформацією, один з автомобілів перевищив швидкісний режим. В результаті аварії Chevrolet розірвало і перекинуло на дах. Загинули 4 людини. Також відомо про кількох госпіталізованих.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

4 трупа. Стрим с места: Жуткое смертельное #дтп в Голосеевском районе Киева: на путепроводе у Автовокзала разорвало и опрокинуло легковушку. На асфальте валяются тела людей. На место едут скорые и полиция. Возможно, скоро перекроют трассу. Будьте внимательны. Едем на место. 0937713333

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Vrijdag 14 juni 2019

“Моторошна смертельна ДТП у Голосіївському районі Києва: на шляхопроводі біля автовокзалу розірвало і перекинуло легковик. На асфальті валяються тіла людей. На місце їдуть швидкі і поліція”, - написано в повідомленні.

Також варто відзначити, що, можливо, скоро перекриють трасу.

Нагадаємо, що у четвер, 13 червня на Бурштинової в Дніпрі зіткнулися ЗАЗ і Chevrolet. З місця аварії двох постраждалих з травмами різного ступеня тяжкості забрала швидка допомога. Зараз поліція працює на місці події і з'ясовує всі обставини ДТП.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в результаті аварії в Київській області на трасі Київ-Одеса постраждали сім осіб. Відомо, що ДТП сталася недалеко від села Юрківка.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Львівщині сталася аварія, вантажівка зіткнулася з легковиком. В результаті ДТП помер один чоловік.