У Києві чоловік потонув у озері у свій день народження.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор",

У Деснянському районі Києва з озера водолази ДСНС дістали труп чоловіка. Тіло чоловіка знаходився в 40 метрах від берега на глибині 6 метрів. Водолази викликали на місце події карету швидкої допомоги, але медикам довелося констатувати смерть.

Поки що невідомо, як саме потонув чоловік, це будуть з'ясовувати правоохоронці. Особа чоловіка встановлена, в день смерті загиблому виповнився 31 рік.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На Троещине мужчина утонул в озере

Geplaatst door Информатор Киев op Donderdag 13 juni 2019

Нагадаємо, що у Києві в озері Вербне в ніч з 11 на 12 червня потонув чоловік. Варто підкреслити, що чоловіка намагалися врятувати, але він загинув ще до того, як його дістали на берег.

Як повідомляв портал Знай.ua , у Львові 11 червня, у будинку на вулиці Воробкевича, виявили тіло загиблої 87-річної жінки.

Також портал Знай.ua писав, що в озері одного з сіл Пустомитівського району Львівської області потонув 16-річний хлопець.